• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Verzenden & retourneren

Hieronder vindt u informatie over het retourneren van bestellingen en het omruilen van producten

Retouradres voor (zicht)retouren

MacTastic
Warandelaan 2- Intermezzo I210
5037 AB Tilburg
Nederland

Retourneren van een product

Als u uw aankoop wilt retour sturen kan dat zonder opgaaf van reden binnen 14 kalenderdagen. Vervolgens heeft u 14 dagen de tijd om het product retour te sturen (vergeet niet het retourformulier toe te voegen). Artikelen zoals oordopjes en in-ear-headsets kunnen om hygienische redenen niet geruild worden (indien de verzegelde verpakking geopend is). Producten dienen in best mogelijke staat retour gestuurd te worden (bij beschadigingen kunnen kosten in rekening worden gebracht) en in de indien redelijkerwijs mogelijk originele verpakking retour gestuurd te worden. Het product mag niet dusdanig beschadigd zijn dat de werking van het apparaat verminderd is.

Omruilen van een product

Het kan natuurlijk voorkomen dat u een verkeerd artikel heeft besteld en dit wilt omruilen, dit is natuurlijk geen probleem. U stuurt uw bestelling retour met het retourformulier. U kunt zelf het juiste artikel via de site bestellen. Zo heeft u snel het juiste product in huis. Bij ontvangst van uw retourzending in ons magazijn, wordt het bedrag inclusief verzendkosten van uw eerste bestelling teruggestort. De retourkosten (de verzendkosten naar ons magazijn) zijn voor uw eigen rekening.

Verkeerd product ontvangen

MacTastic heeft een hoge leverbetrouwbaarheid. Wij streven om foutloos onze bestellingen te versturen, maar helaas kan het in uitzonderlijke situaties voorkomen dat we een verkeerd product hebben opgestuurd. Neem dan contact met ons op via telefoon, chat of email: [email protected] Wij willen u vriendelijk vragen om een foto te maken van de pakbon en het verkeerd ontvangen product. Wij lossen het dan zo spoedig mogelijk voor u op. Momenteel wordt 100% van onze bestellingen foutloos bezorgd.

De retourkosten naar MacTastic worden in geval van retoursturen (zichtretour) niet vergoed. Ook valt oneigenlijk gebruik niet onder de garantie, zie Garantie. Heeft u een defect product of een garantie artikel, volg dan de garantie-procedure.

Terugstorttermijnen na een retourzending of annulering

Indien u de bestelling heeft betaald, dan kunt u het betaalde aankoopbedrag (inclusief verzendkosten voor de heenzending en betalingskosten indien van toepassing) zo spoedig mogelijk teruggestort zien, maar uiterlijk binnen 14 kalenderdagen na de aanmelding van uw retour of annulering op uw rekening verwachten (hiervoor wordt een creditnota aangemaakt). Uw aankoopbedrag inclusief verzendkosten wordt door ons teruggestort.